MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUCUNA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2021-2022 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

YATAY GEÇİŞ SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KAYIT  TAKVİMİ

04 Şubat 2022

Kesin Kayıt Tarihi

07-10 Şubat 2022

KAYITLAR

Kesin kayıtlar aşağıda belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır. Süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır. Belirtilen tarihler arasında başvurusunu veya kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemez.

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına Verilmesi Gerekli Belgeler:

1. 1 adet fotoğraf
  2. İkinci öğretim öğrencileri için harç ücretini yatırdığına dair banka dekontu( ders kayıt yenileme tarihinde ödenmesi gerekmektedir.)
  3. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerden kayıt esnasında; Kayıtlı olduğu üniversiteden yatay geçiş yapmasında bir engel olmadığına dair onaylı belge,
  4. Adayların halen kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan temin edecekleri daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığını gösteren belge.

Muafiyet İçin Fakülte Dekanlıklarına/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine Verilmesi Gerekli Belgeler:

1. Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin muafiyet için başvuru dilekçesi
  2. Transkript (Not belgesi): Başvuran öğrencinin ayrılacağı üniversitede aldığı bütün dersleri ve bu derslerden aldığı not ile genel not ortalamasını gösteren resmi belge,
  3. Ders içerikleri (Başvuru transkriptinde yer alan derslerin ders içerikleri öğrencinin kayıtlı olduğu Üniversitenin Ders Bilgi Paketinde güncel olarak yer alıyor ise ders içeriği istenilmemektedir. Ders Bilgi Paketinde ders içerikleri yer almıyor ise ders içeriklerinin çıktısı veya onaylı fotokopisinin teslim edilmesi gerekmektedir.)