2019-2020 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU DUYURUSU

2019-2020 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU DUYURUSU İÇİN    TIKLAYINIZ.

Not  :  Geçici Kaydını yapıp kesin kayıtta ders değişikliği yapmak istemeyen öğrenciler; yaz okulunda alacakları ders miktarına göre belirlenecek ücreti, Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarının ilgili hesaplarına yatırıp, (hesaplar ve yaz okulu ücret tablosu Yaz okulu duyurusunda belirtilmiştir.), banka dekontunu ve imzalamış oldukları ders çıktılarını ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu’nun fax veya e mail adreslerine göndermekle kayıt işlemlerini tamamlamış olurlar.

Geçici Kaydını yapıp kesin kayıtta ders değişikliği yapmak isteyen öğrenciler ise;  yaz okulu başvuru ekranından GİRMİŞ OLDUĞUNUZ DERSLERİ DÜZENLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ   dan  istedikleri düzeltmeleri yaparak kaydeder. Yaz okulunda alacakları ders miktarına göre belirlenecek ücreti, Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarının ilgili hesaplarına yatırıp, (hesaplar ve yaz okulu ücret tablosu Yaz okulu duyurusunda belirtilmiştir.), banka dekontunu ve imzalamış oldukları ders çıktılarını ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu’nun fax veya e mail adreslerine göndermekle kayıt işlemlerini tamamlamış olurlar.