2018-2019 ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN DUYURUSU

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZİ EK YERLEŞTİRMEYLE KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT KABUL İŞLEMLERİ

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde kolaylık ve destek için tüm hazırlıklar yapılmıştır. Bu amaçla size sunulan  bu ilan metnini dikkatle inceleyiniz.

Üniversitemize kesin kayıt işlemleri

01 EKİM 2018 tarihinde başlayacak;

05 EKİM 2018 tarihinde sona erecektir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kayıtta Lise Diplomanızın aslını veya geçici mezuniyet belgenizin aslını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Görevli personel gerekli kontrolleri yaptıktan sonra Lise Diplomanızı size iade edecektir.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

• Daha önce yükseköğretim kurumlarında başarmış olduğunuz dersler için en geç 05 EKİM 2018 tarihine kadar muafiyet talebinde bulunabilirsiniz. Başvuru yapmak için bir dilekçe ile başarmış olduğunuz dersleri gösteren onaylı transkript ve ders içeriklerini Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Dekanlık/Müdürlüklerine şahsen teslim edilmelidir.
  • İlk ve Acil Yardım programına yerleşen adaylarımızın, Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden veya Devlet Hastanelerinden sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları; program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m'den, kız öğrencilerde 1.60 m'den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerektiğine dair alınacak Sağlık Kurulu Raporlarının kayıt esnasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kayıtları iptal edilecektir.
  • Özel Güvenlik ve Koruma programına yerleşen adaylarımızın devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden Sağlık Kurulu Raporu ve Adli Sicil kaydını gösterir belge getirmeleri zorunludur. Sağlık Kurulu Raporlarının ve Adli Sicil kayıt belgelerinin  kayıt esnasında  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kayıtları iptal edilecektir.
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Üniversitemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

Öğrenci numaranızı ve varsa ödemeniz gereken harç ücreti miktarını öğrenmek için tıklayınız

ÖĞRENİM  ÜCRETİ YATIRILACAK BANKA  ŞUBE  BİLGİLERİ

Aynı anda 2 Yükseköğretim programına kayıtlı öğrencilerimiz Türkiye Vakıflar Bankasının herhangi bir şubesinden  öğrenci numaralarını belirttiklerinde ödemeleri gereken harç ücreti banka görevlileri tarafından kendilerine bildirilir ve bu ücreti yatırabilirler.

Üniversitemizi ek kontenjanla kazanan öğrencilerimiz  OTOMASYON SİSTEMİ’ne  giriş :

Kullanıcı adı           :  Öğrenci Numarası

Şifre                       : TC kimlik numarasının ilk 5 rakamı