Uluslararası Öğrenci İkinci Ek Yerleştirme Sonuç İlanı Hakkında Duyuru

Uluslararası öğrenci alımı için Üniversitemizin ilan etmiş olduğu “Uluslararası Öğrenciler İçin İkinci Ek Yerleştirme Başvuruları”na yönelik gerçekleşen yoğun başvurudan dolayı belge kontrolü ve sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek adına “Yerleştirilen Uluslararası Öğrencilerin İlan Edilmesi” tarihi olan 18 Ağustos 2023 tarihi ertelenerek 22 Ağustos 2023 olarak güncellenmiştir.

Değerlendirme komisyonu, Uluslararası Öğrenci başvurularını Kilis 7 Aralık Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kabul Yönergesi’nin 7. maddesinin 4. fıkrasında belirtilen “Değerlendirme ve kabul komisyonu bir birime aynı ülkeden yapılan başvuruları değerlendirirken gerek görmesi durumunda kabul kararı alırken %50 barajı uygulayabilir.” hükmüne göre yapacaktır.