2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ (AKADEMİK NOT ORTALAMASI) SONUÇLARI

ONLİNE SONUCU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI  YATAY GEÇİŞ (AKADEMİK NOT ORTALAMASI) SONUÇLARINA GÖRE YAPILACAK İŞLEMLER

KAYIT  TAKVİMİ

05 Ağustos 2022

Asil Kayıt Tarihi

08-10 Ağustos 2022

Yedek Kayıt Tarihi

11-12 Ağustos 2022

KAYITLAR

Kesin kayıtlar 08-10 Ağustos 2022 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır. Süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır. Belirtilen tarihler arasında başvurusunu veya kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemez.

Boş kontenjanların olması durumunda yedek kayıtlar 11-12 Ağustos 2022 tarihleri arasında yedek sırasına göre alınacaktır. Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için öğrencilerin iletişim bilgilerini güncel tutmaları gerekmektedir.

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına Verilmesi Gerekli Belgeler:

1. Kayıtlı olduğu üniversiteden,  yatay geçiş yapmasında bir engel olmadığına dair alınacak onaylı belge.
  1. 1 adet fotoğraf

Muafiyet İçin Fakülte Dekanlıkları/Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine Verilmesi Gerekli Belgeler:

1. Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin muafiyet için başvuru dilekçesi

1. Transkript (Not belgesi): Başvuran öğrencinin kayıtlı olduğu üniversitede aldığı bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notlar ile genel not ortalamasını gösteren resmi belge,
  2. Ders içerikleri (Başvuru transkriptinde yer alan derslerin ders içerikleri öğrencinin kayıtlı olduğu Üniversitenin Ders Bilgi Paketinde güncel olarak yer alıyor ise ders içeriği istenilmemektedir. Ders Bilgi Paketinde ders içerikleri yer almıyor ise ders içeriklerinin çıktısı veya onaylı fotokopisinin teslim edilmesi gerekmektedir.)